На Львівщині спрямували минулого тижня на зарплату бюджетників 34,3 млн. гривень

13:00 29 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: newskraine.com.ua

На ремонт доріг загального користування скерували з обласного бюджету 2,9 млн. гривень.

«З обласного бюджету впродовж минулого тижня відповідно до замовлень головних розпорядників коштів в повному обсязі спрямовано кошти в сумі 56,2 млн. гривень», – повідомили сьогодні, 29 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«На виплату заробітної плати спрямовано 34,3 млн. гривень. На забезпечення пільговими пенсіями працівників будинків-інтернатів, стипендіями учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації, допомогами малозабезпечених громадян області скеровано 5,1 млн. гривень.

Інші захищені витрати обласного бюджету (медикаменти та перев’язувальні матеріали, продукти харчування, оплата комунальних послуг та енергоносіїв тощо) профінансовано на чотири мільйони гривень. Натомість придбання канцелярських і господарських товарів, послуг з обслуговування та ремонту обладнання – на 3,8 млн. гривень.

Своєю чергою, фінансування робіт, пов’язаних з ремонтом доріг загального користування – 2,9 млн. гривень та програм місцевого значення – млн. гривень На проведення капітальних – 1,7 млн. гривень (придбання житла дітям-сиротам) та інших видатків – 0,4 млн. гривень.

Директор департаменту фінансів Олег Демків наголосив: «Зазначене фінансування забезпечує соціальні потреби населення, життєдіяльність бюджетних установ обласного підпорядкування та дає можливість не допустити заборгованості із зазначених видатків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів