На Львівщині смертельно травмувалася внаслідок падіння зі залізничного мосту 15-річна студентка

17:35 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в понеділок у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, під час фотографування дівчина не втрималась за конструкцію мосту й впала під нього.

У прес-службі УМВС України на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 10 листопада, що з моста на перегоні Стрий-Моршин впала й смертельно травмувалася 15-річна студентка. У повідомленні також конкретизують:

«Трагедія сталася пізно ввечері в неділю. В чергову частину лінійного відділу на станції Стрий надійшло повідомлення від лікаря центральної районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення каретою швидкої допомоги доставлено неповнолітню дівчину з різними тілесними травмами. Слідчо-оперативна група встановила, що три студентки одного з професійних училищ Стрия у вечірній час вирішили прогуляти по березі річки Стрий біля залізничного мосту на перегоні Стрий–Моршин Львівської залізниці.

«Одна із дівчат відлучилася на деякий час, вирішивши прогулятися по залізничному мості та сфотографуватись на фоні річки Стрий. Під час фотографування дівчина не втрималась за конструкцію мосту і впала під міст. Від удару до бетонних шпал та залізних рейс отримала тілесні ушкодження. Каретою швидкої допомоги доставлена в реанімаційне відділення Стрийської ЦРЛ, де від отриманих травм вона померла», – повідомив начальник лінійного відділу на станції, майор міліції Микола Петренко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів