На Львівщині смертельно травмовано потягом жителя Івано-Франківщини

09:00 27 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: pp.vk.me

Ще одного травмованого вантажним поїздом госпіталізовано.

26 січня о 23:25 на залізничному перегоні Славське-Лавочне Державного територіального галузевого об’єднання «Львівська залізниця» у Сколівському районі вантажним поїздом №2129 було травмовано жителя селища Славське Сколівського району, 1954 року народження. Потерпілого у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні. Затримки руху залізничного транспорту не було. Причини події з’ясовуються.

26 січня о 23:40 на залізничній станції Славське Державного територіального галузевого об’єднання «Львівська залізниця» у Сколівському районі вантажним поїздом №2908 було смертельно травмовано жителя Івано-Франківській області, 1952 року народження. Тіло загиблого доставлено до моргу Сколівської центральної районної лікарні. Затримки руху залізничного транспорту не було. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 27 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів