На Львівщині розслідують ДТП, скоєну начальником районної ДАІ (оновлено: відео)

22:30 22 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Дорожній Контроль Червоноград» в інтернет-мережі «Facebook»

Посадовця державтоінспекції відсторонено від виконання службових обов’язків.

«Начальник державтоінспекції одного з райцентрів у Львівській області, котрий став учасником автозіткнення, на період проведення службового розслідування відсторонений від виконання службових обов’язків. Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Шкода та БМВ сталась 21 вересня близько 15.00 у селищі Гірник Червоноградського району. Потерпілих у автозіткненні немає», – повідомили сьогодні, 21 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також передали:

Начальник Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Дмитро Загарія, повідомив: «На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, складено протокол. Оскільки одним з учасників ДТП є працівник ОВС Львівщини, за фактом призначено службове розслідування, на період якого цей працівник буде відсторонений від виконання службових обов’язків. Я особисто контролюю хід розслідування».

На місце події працювали співробітники особової інспекції Львівського обласного управління МВС, управління ДАІ, а також працівники управління внутрішньої безпеки у Львівській області. Призначено низку експертиз, зокрема й судово-медичну експертизу, за результатами якої буде визначено, чи перебували водії автомобілів-учасників у стані алкогольного сп’яніння та обставини скоєння ДТП».

Натомість у ГО «Дорожній Контроль Червоноград» розповіли в понеділок: «Начальник Червоноградського УДАІ, який перебуває у відпустці, щойно п`яний у селищі Гірник скоїв ДТП. Внаслідок ДТП значно пошкоджено транспортні засоби. Втекти з місця ДТП даівцю завадили активісти «Громадського руху «Народний Контроль».

Про це повідомили  21 вересня, на сторінці ГО «Дорожній Контроль Червоноград» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фотографію «героя дня». Своєю чергою, в інформаційній агенції «УНН» передали в понеділок: 

«Начальник ДАІ міста Червонограда, що на Львівщині, Володимир Притула спровокував ДТП. Цю інформацію підтвердили у прес-службі МВС Львівської області, 

За інформацією кореспондента «УНН», В. Притула в стані алкогольного сп’яніння тікав від активістів «Дорожнього контролю». ДТП сталось близько 15-ї години. 

а своєму автомобілі В. Притула врізався в BMW. Внаслідок ДТП ніхто серйозно не постраждав. Активісти «Дорожнього контролю» також розповіли, що начальник ДАІ намагався зникнути з місця події.

На цей інцидент одразу ж відреагував начальник Львівського обласного управління МВС Дмитро Загарія. Зокрема, прес-служба міліції у Львівській області повідомила журналісту «УНН» , що на місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, складено протокол і, відповідно, призначено службове розслідування. Відомо також те, що Д. Загарія відсторонив В.Притулу від виконання обов’язків начальника Червоноградського ДАІ». 

Про це повідомили 21 вересня в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів