На Львівщині розшукують двох грибників

13:24 27 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До пошукових робіт залучено рятувальників, лісника й місцеве населення.

«26 вересня близько 9:30 житель села Сілець Кам’янка-Бузького району 1957 року народження пішов у ліс за грибами та не повернувся додому (телефонний зв'язок відсутній). Для пошукових робіт було залучено пошуково-рятувальне відділення райвідділу ДСНС (чотири особи), лісник та місцеве населення (10 осіб). Станом на 02:30 у неділю пошукові роботи припинено – загубленого не знайдено. Роботи по пошуку будуть продовжені з настанням світлого часу доби 27 вересня», – повідомили в неділю на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«26 вересня житель Стрия 1948 року народження поїхав в ліс за грибами в село Лавочне в Сколівському районі та не повернувся додому (телефонний зв'язок відсутній). Для пошукових робіт було залучено Славську пошуково-рятувальну групу (п’тьох осіб та одиницю техніки) Львівського обласного управління ДСНС. Станом на 04:08 у неділю пошукові роботи припинено - загубленого не знайдено. Роботи по пошуку будуть продовжені з настанням світлого часу доби 27 вересня.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в неділю:

«26 вересня о 21:00 до рятувальників надійшло повідомлення жительки села Сілець у Кам’янка-Бузькому районі про те, що її чоловік 1957 року народження вийшов у ліс по гриби та не повернувся додому. Чоловік вийшов з дому 26 вересня близько 09:30 в районі села Сілець. Телефонний зв'язок з ним відсутній.

Для пошукових робіт було залучили рятувальників ДПРЧ-18 міста Кам'янка-Бузька, лісника та місцеве населення. На разі загубленого не знайдено. Сьогодні з настанням світлої пори доби пошуки пропалого безвісти продовжили.

27 вересня о 01:22 рятувальники отримали повідомлення від чергового міліції про те, що житель Стрия 1948 року народження поїхав збирати гриби в село Лавочне Сколівського району та не повернувся додому. Телефонний зв'язок з ним відсутній.

Для пошукових робіт залучено Славську пошуково-рятувальну групу. Станом на 04:08 у неділю загубленого не знайдено. Роботи по пошуку чоловіка продовжили з настанням світлої пори доби 27 вересня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів