На Львівщині розпочали планувати «Rapid Trident»

18:00 24 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

На Львівщині відбулася початкова конференція з планування українсько-американського командно-штабного навчання «Rapid Trident-2020».

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася підготовча конференція з проведення міжнародних навчань «Rapid Trident-2020». Впродовж п’яти днів представники країн-учасниць обговорювали та планували базові засади та положення майбутнього навчання, що розпочнеться наприкінці червня і триватиме 20 днів.

Цьогорічні «Rapid Trident-2020» мають стати наймасштабнішими за останні роки, адже планується, що до участі у військових маневрах залучатимуться загалом близько п’яти тисяч військовослужбовців з держав-членів НАТО та країн-партнерів. Серед інших, участь у навчанні традиційно братимуть й офіцери та курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 січня, у міністерстві оборони України. Як інформував «Щоденний Львів», представники Державної прикордонної служби України теж взяли участь у початковій планувальній конференції «Rapid Trident-2020» («Стрімкий тризуб-2020»).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів