На Львівщині ремонтують дорогу Шегині-Циків

17:28 26 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

В облдержадміністрації запевнили: «24 квітня, розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141012 Шегині-Циків».

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Виконувач обов’язків директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло зазначив: «Погодні умови дозволили розпочати поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення на ділянці від Шегинь до Цикова».

«Ремонтні роботи здійснюються підрядною організацією «Онур Конструкціон Інтернешнл». У межах проведення ремонтних робіт, запланували розпушення конструктивних шарів дорожнього одягу за допомогою дорожньої фрези, виправлення профілю дорожнього одягу з додаванням щебенево – піщаної суміші, влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону товщиною чотири сантиметри та влаштування верхнього шару асфальтобетону, товщиною п’ять сантиметрів», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів