На Львівщині ремонтують дорогу «Миколаїв-Бібрка»

17:05 1 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

На Львівщині розпочали ремонтні роботи на ділянці реконструкції автомобільної дороги Т-14-25 «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка» від села Крижова до Городка».

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області, де також розповіли: «Проектними рішеннями передбачено улаштування підсилення та поширення існуючої проїзної частини, з улаштуванням тротуарів, дощової каналізації, зовнішнього освітлення та ремонту існуючих штучних споруд. Ділянка дороги, що підлягає реконструкції, відповідає параметрам третьої категорії, після ремонту відповідатиме параметрам другої категорії.

«У рамках реконструкції дороги планується влаштувати транспортну розв’язку кільцевого типу на пересічені з автомобільною дорогою загального користування державного значення Н-13 «Львів – Самбір – Ужгород». Відновлювати дорожнє покриття автомобільної дороги Т-14-25 «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка» розпочали ще у 2016 році в рамках Державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області. На сьогоднішній день капітально відремонтовано ділянку дороги від села Велика Горожанка до Комарно», – поінформували також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Цього року для реалізації проекту ремонтні роботи активно продовжуються. Зараз, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області, підрядник виконує роботи з влаштування основи із щебенево-піщаної суміші для подальшого влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття», – розповіли також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Ремонтні роботи виконуються на ділянці між населеними пунктами Городок та Черлянське Передмістя. Попередньо вже виконані земляні роботи та фрезерування існуючого дорожнього покриття», – повідомили також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Відремонтована зазначена автомобільна дорога дозволить розвантажити кільцеву автомобільну дорогу міста Львова і тим самим підвищити рівень безпеки та зручності дорожнього руху. Крім цього, суттєво знизиться собівартість перевезення вантажів і пасажирів та час перебування їх в дорозі», – поінформували також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів