На Львівщині притягнуто до відповідальності 15 службовців Держсільгоспінспекції

12:50 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: nikorupciji.org

Прокуратурою встановлено, що ними несвоєчасно надавались відповіді за результатами розгляду звернень громадян, юридичних осіб, депутатів усіх рівнів, або взагалі звернення залишались без розгляду.

Про це повідомляє сьогодні, 22 листопада, прес-служба прокуратури Львівської області. За її інформацією, цією установою проведено перевірку в обласному управлінні з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства.

А підставою для неї слугували непоодинокі скарги громадян щодо неналежного розгляду звернень посадовцями вказаного органу. За наслідками ж перевірки, прокуратурою Львівської області керівнику Державної інспекції сільського господарства в Львівській області внесено подання з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб.

Також поставлено вимогу усунуту вже виявлені прокурорами порушення. Відтак, за результатами розгляду подання прокуратури, притягнуто до відповідальності 15 інспекторів даного органу державного контролю.

Як повідомляв «ЩЛ», чиновника Держсільгоспінспекції Львівщини звільнено за корупційне правопорушення – він одночасно обіймав посади першого заступника начальника зазначеної організації та директорів ФГ «Кобрин» і ТзОВ АК «Нива», які спеціалізуються на виробництві сільськогосподарської продукції та відносяться до об’єктів нагляду згаданої інспекції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів