У Львові звільнено ще одного чиновника-корупціонера

17:31 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Про це повідомляє сьогодні, 12 листопада, прес-служба обласної прокуратури.

За її інформацією, посадовця Держсільгоспінспекції Львівщини звільнено за корупційне правопорушення. Бо встановлено, що вінодночасно обіймав посади першого заступника начальника зазначеної організації та директорів ФГ «Кобрин» і ТзОВ АК «Нива», які спеціалізуються на виробництві сільськогосподарської продукції та відносяться до об’єктів нагляду згаданої інспекції.

Відтак, за вчинення порушень вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» його притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 172-7 КУпАП. Водночас Державною інспекцією сільського господарства України з вказаної посади правопорушника звільнено.

Як повідомляв «ЩЛ» 8 листопада, співробітники служби безпеки України спільно з працівниками прокуратури та слідчими міліції начальника відділу Державного агентства земельних ресурсів України одного з районів Львівської області затримали «на гарячому» у його власному автомобілі під час отримання ним частини неправомірної вигоди у сумі 10 тисяч доларів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів