У Львівській області начальника райвідділу Держземагентства спіймали на хабарі

13:51 8 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Співробітники служби безпеки України (СБУ) спільно з працівниками прокуратури та слідчими міліції затримали начальника відділу Державного агентства земельних ресурсів України (Держземагентства) одного з районів Львівської області "на гарячому" у його власному автомобілі під час отримання ним частини неправомірної вигоди у сумі 10 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники служби безпеки України (СБУ) спільно з працівниками прокуратури та слідчими міліції затримали начальника відділу Державного агентства земельних ресурсів України (Держземагентства) одного з районів Львівської області "на гарячому" у його власному автомобілі під час отримання ним частини неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. дол. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, спочатку чиновник вимагав хабар у розмірі 30 тис. дол від місцевої жительки за видачу документів на відведення земельної ділянки (80 соток землі), що належить державі, з подальшим правом на безкоштовну приватизацію.

Як повідомляє прес-служба СБУ, 8 листопада 2013 р. посадовій особі Держземагентства оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України . Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів