На Львівщині придбають житло 62 сім'ям полеглих військових, – ЛОДА

12:30 22 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів облдержадміністрації Володимир Лаврін запевнив: «Районні державні адміністрації займаються пошуком та купівлею помешкань для сімей загиблих в АТО за місцем проживання».

«На Львівщині 62 сім'ям загиблих під час проведення антитерористичної операції та інвалідам I-II групи, які потребують покращення житлових умов, придбають житло. Кошти субвенції з державного бюджету в сумі 25 906 516,50 гривень розподілено між бюджетами районів Львівщини», – повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, який також розповів:

«Житло сім'ї отримають до кінця року. Зараз районні державні адміністрації займаються пошуком та купівлею помешкань для сімей загиблих в АТО за місцем проживання. 

Наступного року така ініціатива буде продовжена. Якщо люди звертатимуться із потребою покращення житлових умов, держава забезпечувати їх і надалі.

Війна не закінчилася, тому ця програма працюватиме. Найбільше родин, які потребують покращення житлових умов мешкають  у Яворівському районі – 16 сімей, місті Львові – 13 сімей, Старосамбірському – дев’ять сімей та Самбірському районі – п’ять сімей».

Це повідомлення передали  сьогодні, 22 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі  обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів