На Львівщині повністю знеструмлено три лінії електропередачі, ще шість – частково

11:30 21 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Аварійно-відновлювальні роботи здійснюють 92 працівники ПАТ «Львівобленерго» у складі 16 бригад, задіяно 23 одиниці техніки.

«19-20 вересня 2015 року грозова стихія на Львівщині спричинила перерви в електропостачанні споживачам. Упродовж вихідних днів працівники ПАТ «Львівобленерго» відновили електропостачання більшості населених пунктів, які постраждали внаслідок негоди», – повідомили сьогодні, 21 вересня, в «Львівобленерго», де також розповіли:

«Станом на восьму годину ранку 21 вересня 2015 року знеструмлено: три лінії електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та шість частково; 13 населених пунктів повністю та вісім частково у Старосамбірському, Жидачівському, Яворівському, Жовківському, Бродівському, Кам’янка-Бузькому та Радехівському районах. Аварійно-відновлювальні роботи здійснюють 92 працівники ПАТ «Львівобленерго» у складі 16 бригад, задіяно 23 одиниці техніки.

За прогнозами синоптиків сьогодні на Львівщині і надалі очікуються місцями грози. 

Звертаємо Вашу увагу на небезпеку, пов’язану з можливим обривом проводів ліній електропередачі внаслідок стихії: заборонено наближатися до місця обриву проводу на відстань менше восьми метрів – це загрожує ураженням електричним струмом;    необхідно організувати охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»; необхідно терміново зателефонувати на номер 0-800-50-15-68 і повідомити про ситуацію. Телефон працює в цілодобовому режимі, дзвінки безкоштовні».

Про це повідомили сьогодні, 21 вересня, в прес-службі (відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів