На Львівщині повернули в сім’ї 43 дитини

15:28 14 січня 2020 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: loda.gov.ua

Працівники служб у справах дітей спільно з представниками органів внутрішніх справ та соціальних служб провели торік у Львівській області 1169 профілактичних заходів і виявили 129 дітей без належної опіки батьків.

Про це, як повідомили у вівторок, 14 січня, у Львівській облдержадміністрації розповів сьогодні під час брифінгу начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис. За його словами, під час рейдів 94 дитини вилучили з вулиці, 35 – зі сімей, обстежили 2140 сім’ї і за неналежне виконання батьківських обов’язків попередили 1149 батьків та 253 батьків рекомендували притягнути до відповідальності.

Володимир Лис зазначив, що під час рейдів виявили 19 порушень правил торгівлі спиртними напоями, попереджено вісьмох посадових осіб та дев’ятьох ініціювали притягнути до відповідальності. Натомість у сім'ї повернули 43 дитини, до навчальних закладів – 28. У притулок влаштували 52 дитини, а до закладів охорони здоров'я – шістьох.

За результатами рейдів на батьків, які недобросовісно виконують свої обов’язки, склали 1418 протоколів. Крім того притягнули до відповідальності 324 неповнолітніх, переважно за куріння, вживання спиртних напоїв тощо.

Як інформував «ЩЛ», 15 жовтня у львівській ОДА повідомили, що на Львівщині повернули в сім’ї 28 дітей

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів