На Львівщині вже повернули електропостачання знеструмленим населеним пунктам

09:20 9 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Аварії ліквідовували в п’ятьох районах нашої області 14 бригад.

У ніч на 7 та 8 квітня на території п’ятьох районів Львівської області пройшов атмосферний фронт з дощем та грозами, внаслідок чого були знеструмлені сім повітряних ліній 6-10 кВ (п’яти – повністю, а дві – частково) й 84 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ. Без електропостачання залишилися 37 населених пунктів (29 – повністю, а вісім – частково): у Жовківському районі – п’ять населених пунктів повністю; у Дрогобицькому районі – два (частково); у Перемишлянському районі – 18 (15 – повністю, а три – частково); у Сокальському районі – сім (шість – повністю,  а один – частково); у Стрийському районі – п’ять (три – повністю, а два – частково).

З настанням світлого часу доби 8 квітня аварійними бригадами РЕМ районів у складі 14 бригад (54 особи, 18 одиниць техніки) було розпочато роботи з пошуку причин аварій та їх ліквідації. 8 квітня о 15:58 аварійно-відновлювальні роботи завершено, електропостачання населених пунктів відновлено в повному обсязі.

Про це повідомили сьогодні, 9 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів