На Львівщині помер від інфаркту військовий з Волині (оновлено)

17:04 8 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: annsite.at.ua

Речник Західного регіонального управління міністерства оборони Вадим Бакай повідомив у вівторок скорботну новину.

«7 вересня на Яворівському полігоні на Львівщині помер військовослужбовець, який проходив навчання», – повідомив сьогодні, 8 вересня, речник Західного регіонального управління міністерства оборони Вадим Бакай. За його словами, загиблий військовослужбовець 1973 року народження був призваний у Волинській області. 

«Військовий відчув сильні болі в грудях, його відвели в санчастину. Там надавали першу медичну допомогу, але йому стало ще гірше. Викликали швидку медичну допомогу. До приїзду медиків він помер», – уточнив Вадим Бакай. За словами речника, попередня причина смерті – інфаркт, проводиться розслідування.

Про це Вадим Бакай розповів у вівторок кореспонденту інформаційної агенції «УНН». Натомість у прес-служба військової прокуратури Західного регіону України розповіли у вівторок:

«За фактом смерті військовослужбовця однієї з військових частин Львівщини, що сталася на території Яворівського полігону, розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до військової служби, яке спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду). Як повідомив начальник відділу військової прокуратури регіону Павло Раздобаров, 7 вересня, близько 20.00  військовослужбовець Т. звернувся до медичного пункту  військової  частини  із скаргою на болі в ділянці грудей. О 20.30 цієї ж доби фельдшер частини констатував смерть останнього. Попередній діагноз – інфаркт.

Триває досудове розслідування. Довідково частина 3 статті 425 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років».

Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів