На Львівщині підняли на поверхню з ріки Західний Буг тіло з уламками бетонної плити на шиї (оновлено)

12:40 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Кримінальне провадження відкрито за попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

18 серпня о 8:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Добротвір Кам’янка-Бузького району виявлено в ріці Західний Буг тіло жінки, особа якої не встановлена. О 16:00 правоохоронці витягнули тіло потопельниці з води та направили до Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні для встановлення причин смерті.

Обставини події уточнюються. Проводиться дослідча перевірка. Львівське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій звертається до мешканців та гостей регіону з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпеки поведінки під час відпочинку на водних об'єктах.

Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС. Натомість в інформаційній агенції «УНН» розповіли в середу:

«У селищі Добротвір Львівської області у водосховищі знайшли тіло утопленої жінки. Про це повідомили інформаційній агенції «УНН» правоохоронці.

За їхніми словами, 18 серпня близько 8:00 на водосховищі Добротвірської ТЕС було знайдено тіло жінки. Також правоохоронці зауважили, що на шиї жінки була закріплена сумка з уламками бетонної плити.

Наразі труп жінки направлений на проведення судово-медичної експертизи задля встановлення особистості та точної причини смерті загиблої. Також правоохоронці не виключають версії самогубства.

Кримінальне провадження відкрито за попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів