На Львівщині підготувати собак-спецпризначенців

16:30 26 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У Кінологічному навчальному центрі відбувся в середу, 26 червня, перший випуск кінологів спецпідрозділу ДОЗОР та їх вихованців.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Семеро бійців зі службовими собаками протягом трьох місяців опановували основи дресирування, вивчали методику і тактику застосування пошуково-штурмових собак. Завдання чотирилапих штурмовиків – безстрашно атакувати і затримувати злочинців, незважаючи ні на що, у будь-яку пору доби, у будь-яких умовах і на будь-якій території».

«Досвідчені інструктори проводили заняття в умовах, максимально наближених до реальних – із пострілами та вибухами. Адже такі собаки покликані діяти там, де є підвищений ризик для життя людини, попереджаючи про небезпеку, інколи, і ціною власного життя», – поінформували також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

«Під час здачі іспитів бійці спецпідрозділу ДОЗОР та їх підопічні продемонстрували усі здобуті знання та навички. Це базові елементи підготовки, зокрема навики слухняності, пошук та затримання злочинців на пересічній місцевості, у приміщеннях та в транспортних засобах. За результатами успішної здачі іспитів усі бійці отримали свідоцтва з підготовки кінологів, а лави спецпідрозділу Держприкордонслужби ДОЗОР поповнилися чотирилапими спецпризначенцями», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів