На Львівщині охопили сімейною формою опіки 2292 дитини-сироти

18:40 20 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: berdpo.info

Найнижчі показники демонструють у Золочівському та Старосамбірському районах.

«На первинному обліку служби у справах дітей Львівської області станом на 1 жовтня перебуває 2 570 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 2 292 дитини-сироти (89%) виховується у сімейних формах опіки», – повідомив сьогодні, 20 жовтня, начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.

За його словами, у Дрогобицькому районі у сім’ях мешкає 99% від загальної кількості дітей-сиріт, Бродівському – 96%, Жовківському та Стрийському районах – по 94%, Мостиському – 92%, Пустомитівському – 91%, у Буському, Городоцькому та Миколаївському районах – по 90%, Кам’янка-Бузькому, Перемишлянському та Яворівському – по 89% . Володимир Лис зазначив також: «Чудові показники демонструє Моршин, де для усіх дітей-сиріт знайшли сім’ї. У Трускавці сімейною формою виховання охопили 96% сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, у Львові – 90% та Бориславі – 88%».

Найнижчі показники демонструють у Золочівському та  Старосамбірському районах, де сімейною формою виховання охопили 79% та 80% дітей-сиріт відповідно. А також у Червонограді, де у сім’ях мешкає 79% сиріт , Стрию  – 81% та Дрогобичі – 84 %.

Це повідомлення передали сьогодні, 20 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів