На Львівщині негода повалила на дорогу дерева

10:57 20 червня 2024 р.

Фото до новини

Сильний порив вітру повалив дерева на дорогу «Львів-Рава-Руська», перешкоджаючи рухові транспорту та частково зачепили автомобіль "Renault Trafic".

20 червня о 02:52 рятувальники отримали повідомлення про інцидент у с. Воля-Висоцька Львівського району. Про це повідомило ГУ ДСНС Львівщини, пише DailyLviv.com.

Пожежно-рятувальне відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква та працівники місцевої пожежної команди з с. Добросин розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини. Також за допомогою троса було здійснено відтягування автомобіля, що дозволило відновити рух транспорту.

Цього ж дня о 04:05 рятувальники отримали ще одне повідомлення про наслідки буревію в с. Синьковичі Львівського району. Сильний вітер повалив дерево на дорогу місцевого значення "Рава-Руська-Великі Мости", що також перешкоджало рух транспорту. Працівники місцевої пожежної команди с. Гійче спільно з працівниками поліції швидко організували роботи з розрізання дерева та його прибирання з проїжджої частини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів