На Львівщині натрапили на п’ять артснарядів

09:20 19 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

18 лютого о 16:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення, про те що під час прогулянки у лісі поблизу села Ниви в Буському районі Львівської області натрапили на п’ять предметів, ззовні схожих на артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Про це повідомили в середу, 19 лютого, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця негайно було направлено оперативну групу Буського районного відділу ДСНС. Про виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи, подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпаси».

Як інформував «ЩЛ», 8 листопада піротехніки знешкодили знайдені на Львівщині артснаряди. Один 75-міліметровий артилерійський снаряд був виявлений під час проведення земляних робіт поблизу села Сусідовичі в Старосамбірському районі. Ще один 75-міліметровий артилерійський снаряд – під час збирання грибів в лісі поблизу села Липовець у Яворівському районі. Під час планового очищення території в лісовому масиві селища Брюховичі теж були виявлені 152-міліметровий і два 122-міліметрові артснаряди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів