На Львівщині ліквідовують пожежі торфу (відео)

20:00 14 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До ліквідації горіння в Мальчицях залучено 194 рятувальників, а в Скваряві – 21.

У селі Мальчиці в Яворівському районі Львівської області триває ліквідації торф’яної пожежі. Там станом на 16-ту годину 14 вересня вдалося ліквідувати горіння на площі 0,5 га. 

До ліквідації пожежі в Мальчицях залучено 194 рятувальників, у тому числі – 50 курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, якими особисто керує начальник Львівського обласного управління ДСНС України Сергій Дмитровський,  а також 20 одиниць спецтехніки, 12 мотопомп та 12 бензопил. Залишається погасити горіння ще на 4,5 га. 

Вогнеборці також ліквідовують тління торфу в селі Скварява в Золочівському районі Львівської області. Впродовж 14 вересня рятувальники здійснювали заходи по ліквідації пожежі. Там станом на 16-ту годину 14 вересня  вдалося загасити горіння на площі 0, 75 га торф’яної пожежі.

Відтак, залишається ліквідувати пожежу ще на площі 0,5 га. До ліквідації горіння в Скварява залучили 21 рятувальника, шість одиниць спецтехніки, два бульдозери та трактор з бочкою місцевого приватного підприємства.

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлини з пожежі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів