На Львівщині легковик таранив вантажівку

14:16 12 вересня 2013 р.

Фото до новини

А травмував себе й п’ятьох своїх пасажирів

У Львівській області зіткнулись легковий автомобіль та вантажівка. Як повідомляє прес служба управління ДАІ у Львівській області, внаслідок цього ДТП шестеро людей отримали травми різного ступеню важкості.

Причому серед постраждалих – семирічний хлопчик. Оскільки у нього – рвана рана підборіддя, він зараз – у лікарні. А трапилася ця аварія 11 вересня близько 16.25 години у Яворівському районі на автодорозі «Лозина-Бірки».

За попередніми даними, водій автомобіля «Фольксваген Венто», 30-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху й скоїв зіткнення із вантажівкою «ЗІЛ» під керуванням 61-літнього жителя Яворівського району.

У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій «Фольксвагена» й п’ятеро його пасажирів Окрім семирічного хлопчика, довелось шпиталізувати також іще трьох пасажирів легковика. Зокрема, у 22-річного юнака медики діагностували перелом, а в 30-річної та 22-літньої львів’янок – закрита черепно-мозкова травма.

Натомість водія «Фольксвагена» та 57-річного пасажира цього авто, в яких діагностували «лише» забої, після огляду лікарями та надання необхідної допомоги відпустили додому.

Наразі правоохоронці все ще встановлюють усі обставини та причини цієї ДТП. Триває розслідування.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів