На Львівщині день народження закінчився отруєнням

13:31 13 грудня 2019 р.

Фото до новини

В інфекційне відділення міської лікарні Борислава» звернулося десять людей з діагнозом «гостра кишкова інфекція». Зі слів хворих, 8 грудня вони були на святкуванні дня народження в ресторані «РЕТ» у Бориславі

Про це інформують у ДУ  «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Спільними симптомами захворювання є: температура тіла 38-39 гр.С, загальна слабість, блювота та пронос. Стан усіх захворілих середньої важкості. 

При зборі епіданамнезу встановлено, що хворі вживали: сало з м’ясом і часником (кульки), риба тушкована з овочами, салат з квасолею, болгарським перцем та сухарями, заправлений олією, рибу червону, білу, ікру червону, борщ червоний та пиріжки з м’ясом, м’ясні вироби:шашлик, ковбасу домашняю, кишку, ковбаски  смажені, піццу, салат «Цезар», ребра свинні з картоплею і овочами гриль, торт, приготовлений в домашніх умовах, зазначають в лабораторному центрі.

Потерпілим  від харчового отруєння в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний обсяг  медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.    

Протиепідемічні заходи  тривають, списки контактних осіб уточнюють.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів