На кільцевій дорозі Львова частково зміниться організація дорожнього руху

12:40 16 травня 2019 р.

Схема з'їзду на дворівневій розв'язці у Винниках

Схема з'їзду на дворівневій розв'язці у Винниках
Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

У Службі автомобільних доріг у Львівській області запланували чимало робіт на 2019 рік для забезпечення безпечного та комфортного проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області, де також розповіли: «Цього року активно візьмуться за кільцеву дорогу Львова, зокрема, влаштування транспортних розв’язок типу «кільце», поширення проїзної частини та влаштування з’їздів на двох транспортних розв’язках».

«Кільцева автомобільна дорога Львова (Західний обхід Львова та М-06 «Київ-Чоп») – одна з найбільш завантажених автомобільних доріг у Львівській області. Щодоби по ній курсують більше 20 тисяч транспортних засобів. Для належної організації дорожнього руху транспортного потоку на об’їзній дорозі міста у попередні роки влаштовано дев’ять світлофорних об’єктів. На сьогоднішній день таке вирішення проблеми не є дієвим, оскільки інтенсивність руху транспорту з кожним роком значно зростає, а пропускна здатність дороги, відповідно, зменшується. Крім цього, тут курсує значна кількість великовагових та великогабаритних транспортних засобів, що суттєво впливає на завантаженість дороги», – поінформували також у Службі авто доріг у Львівській області.

«З ініціативи начальника Служби автодоріг Львівщини Руслана Кандибора прийнято рішення змінити організацію дорожнього руху на зазначеній ділянці автодоріг. Одною з основних причин утворення заторів на дорозі є невідповідність категорії дороги по відношенню до інтенсивності руху транспорту. Дорожники це, звичайно, розуміють, але поширити проїзну частину одразу по всій протяжності дороги не можливо через недостатнє фінансування», – розповіли також у Службі авто доріг у Львівській області.

«Тим не менше, на ділянці 550+700 км – 552+380 км дороги (від села Зубра до дворівневої розв’язки у селі Солонка) вже цього року появиться додаткова смуга руху з правої сторони шириною 3,75 метра. Вже зараз, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області, підрядник влаштовує кільцеву транспортну розв’язку на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова у селі Сокільники. Таку ж розв’язку планують влаштувати у селі Зимна Вода на цій же дорозі», – повідомили також у Службі авто доріг у Львівській області.

«Для зниження рівня аварійності на перехрестях магістралей Львівщини у поточному році заплановано направити транспортні потоки по нововлаштованих з’їздах дворівневих розв’язок автомобільних доріг М-06 «Київ – Чоп» і Н-09 «Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів» у селі Пасіки-Зубрицькі та М-06 «Київ – Чоп» і М-09 «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у Винниках», – поінформували також у Службі авто доріг у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів