На горищі Франківського районного суду у Львові знайшли 660 набоїв (оновлено)

11:00 18 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Боєприпаси набої вилучено з місця їх знаходження для проведення експертизи.

«17 листопада о 17:10 під час проведення ремонтних робіт на горищі Франківського районного суду Львова на вулиці Генерала Чупринки (№69) виявлено 660 набоїв калібру 7,62 міліметра. Місце події було огороджено, виставлено охорону. О 18:10 працівниками національної поліції набої вилучено з місця їх знаходження для проведення експертизи», – повідомили сьогодні, 18 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в середу:

«17 листопада о 17.10 у Франківський відділ поліції на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що під час ремонтних робіт на горищі одного з будинків по вулиці Чупринки майстри виявили ящик патронів калібру 7.62 мм. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що у металевому ящику, який знайшли ремонтники, знаходиться 33 коробки, у кожній з яких запаковано по двадцять патронів калібру 7,62 мм. Виявлені боєприпаси у кількості 660 одиниць правоохоронці вилучили та відправили на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.  Проводяться слідчі дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів