На «гарячу лінію» Львівської митниці надійшло 57 звернень і п’ять скарг

16:58 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Скаржитись на дії фіскалів можна за телефоном (032) 258-99-69.

Начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук повідомив сьогодні, 12 листопада, під час наради в обласній державній адміністрації:

«За майже за місяць роботи Локального моніторингового центру та «гарячої лінії» Львівської митниці надійшло 57 звернень від громадян та п’ять скарг на дії працівників митниці. Люди, головно, хотіли отримати роз’ясненння з того чи іншого питання, реквізити або адрес структурних підрозділів митниці та довідатися причини затримки в митному оформленні. Щодо скарг, то у чотирьох випадках інформація не відповідала дійсності, лише в одному – підтвердилась частково.

Основними завданнями Локального моніторингового центру є попередження можливих правопорушень чи неправомірних дій з боку посадових осіб Львівської митниці, а також аналіз повідомлень від заявників, які надходять на телефон «гарячої лінії. Окрім цього, завдяки інформаційно-технічному забезпеченню, працівники новоствореного центру здійснюють аналіз оперативної ситуації в зоні діяльності Львівської митниці ДФС та моніторинг щодо дотримання посадовими особами вимог чинного законодавства при виконанні митних формальностей».

Це повідомлення передали сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також зазначили:

№До слова, інформацію про функціонування «гарячої лінії» розміщено на інформаційних стендах структурних підрозділів митниці, а також на сайті Головного управління ДФС у Львівській області. Нагадаємо, що 16 жовтня у Львівській митниці ДФС розпочав роботу Локальний моніторинговий центр з цілодобовим режимом роботи та запроваджено «гарячу лінію» Львівської митниці ДФС з питань державної митної справи. Скаржитись на дії митників можна за телефоном (032) 258-99-69».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів