На фронті вчора загинули четверо бійців і поранені 17

09:00 3 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: mediarnbo.org

На сході України були зафіксовані вчора 114 ворожих обстрілів.

У прес-центрі штабу АТО повідомили сьогодні, 3 лютого, що вчора на Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська впродовж усього дня практично безперервно вели вогонь по наших позиціях у районі Авдіївки, Пісків, Кам'янки та Опитного з РСЗВ БМ-21 «Град», танків, мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї, по Гранітному та Луганському – з 122-міліметрової артилерії, по Луганському, Новгородському, Троїцькому, Мар'їнці, Верхньоторецькому, Водяному, та Пісках – з мінометів різних калібрів.  На Маріупольському напрямку по наших позиціях в районі Широкиного, Новогригорівки та Старогнатівки вогонь вели РСЗВ БМ-21 «Град». 122 міліметрова артилерія, 120 та 82 міліметрові міномети вели вогонь по Водяному, Красногорівці, Богданівці, Гранітному, Широкиному, Опитному, Мар’їнці, Чермалику. 

По Березовому, Павлополю, Гнутовому та Водяному російські окупанти та їх колаборанти вели з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціям біля Мар'їнки та Павлополя вогонь вели снайпери. 

На Луганському напрямку –російсько-окупаційні війська обстріляли з 152 міліметрової артилерії Новозванівку, а з мінометів – Кримське та Сизе. З гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку та Новоолександрівку.

Загалом за день були зафіксовані 114 обстрілів. Відтак, четверо наших хлопців загинули, а сімнадцять були поранені.

Про це повідомили сьогодні, 3 лютого, на сторінці прес-центру штабу АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів