На Дрогобиччині провалюється ґрунт під мостом

16:15 16 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Також відбувається процес корозії бетонної основи мосту.

Про це інформує Дрогобицька міська рада, пише DailyLviv.com.

На кількох ділянках мостових підходів провалюється ґрунт та утворюються ями. Також відбувається процес корозії бетонної основи мосту. Всі ці процеси становлять загрозу для безпечного переходу мешканцями цього відрізку дороги.

Начальник відділу штучних споруд Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Роман Коцан проінспектував аварійний об'єкт. 

"Зафіксовано, що на кількох ділянках мостових підходів провалюється ґрунт та утворюються ями. Також відбувається процес корозії бетонної основи мосту. Всі ці процеси становлять загрозу для безпечного переходу мешканцями даного відрізку дороги.

Роман Коцан зазначив, що Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області сприятиме відновленню покриття, щоб забезпечити безпеку пересування пішоходів на даній дорозі", - повідомили у ДМР.

Також у планах, з допомогою Дрогобицької міської ради, облаштувати пішохідну доріжку бруківкою, що дасть змогу забезпечити школярам безпечний шлях до школи.

За словами першого заступника директора департаменту міського господарства Дрогобича Тараса Бігуна, на оглянутій ділянці дороги також є проблема виїзду автомобілів з прилеглої вулиці через погану видимість зустрічних транспортних засобів.

Представник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області запевнив, що буде розглянуто можливість встановлення сферичного дорожнього дзеркала на даній ділянці.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів