На дорозі «Львів-Шегині» загинули внаслідок зіткнення велосипедист і водій легковика

17:15 6 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: topnews.pl.ua

У п’ятницю, 6 вересня, о 16:00 біля села Гостинцеве на трасі «Львів-Шегині» зіткнулися «Mercedes-Benz ML» і велосипедист.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 вересня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Загинули велосипедист і водій джипа».

А невдовзі на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували фото з місця події й уточнили: «Водій, який рухався на автомобілі «Mercedes-Benz ML», вчинив наїзд на двох пішоходів (живі) та здійснив зіткнення з велосипедистом, після чого в'їхав у дерево. Унаслідок ДТП водій та велосипедист загинули на місці події, пішоходи отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до Мостиської лікарні».

У Головному управлінні поліції у Львівській області поінформували, що 69-річний житель Пустомитівщини скоїв 6 вересня близько 15.45 на автодорозі «Львів-Шегині» в одному зі сіл Мостиського району наїзд на велосипедиста – 53-річного місцевогожителя, який помер від отриманих травм на місці події.

Окрім того, під час ДТП тілесні ушкодження отримали дві мешканки села, матір з донькою, котрі перебували на узбіччі. В подальшому медики діагностували у них садна та забої.

Після наїзду на велосипедиста «Мерседес» продовжив рух, з’їхав з проїзної частини та зіткнувся з металевим відбійником. Внаслідок зіткнення водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів