На дорозі «Львів-Шегині» загинула пішохід

09:18 16 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

За попередніми даними, ДТП скоїв водій легковика «Volkswagen Passat».

У Львівській області внаслідок автопригоди загинула жінка-пішохід. Трагічна подія сталася вчора, 15 вересня, близько 06.30 на автодорозі «Львів-Шегині» у місті Судова Вишня.

За попередніми даними, керманич легковика «Volkswagen Passat», 36-річний мешканець міста Городка, збив на нерегульованому пішохідному переході 58-річну місцеву жительку. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини автопригоди. Тривають слідчі дії.

Про це повідомили сьогодні, 16 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДАІ. Натомість на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли в середу:

«15 вересня о 06:30на об’їздній автодорозі у місті Судова Вишня Мостиського району водій легкового автомобіля «Volkswagen Passat», 1979 року народження, житель села Крисовичі Мостиського району скоїв наїзд на пішохода, 1957 року народження, жительку села Воля-Садківська Мостиського району, яка від отриманих травм померла на місці події. Тіло загиблої доставлено до моргу Мостиської центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів