На дорозі Львів-Мукачеве залишилося заасфальтувати два кілометри

13:58 7 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Роботи тривають у межах села Лани.

Станом на понеділок, 7 вересня, дорожникам залишилося влаштувати в межах села Лани на автодорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів 395+660 км –436+433 км (від села Давидів – до межі Івано-Франківської області) ще два кілометри асфальтобетону. Попередньо на даній автодорозі завершили роботи з холодного ресайклінгу та влаштовано 2,5 кілометра верхнього шару щебеневого асфальтобетону. Рух транспорту на ділянці в межах села Лани здійснюється у реверсному режимі.

На ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін спрямував у травні 200 млн. гривень. Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема, доріг Мукачеве-Львів, Татарів-Кам’янець-Подільський, Стрий-Мамалига)»

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт – «Онур Конструкціон Інтернешнл» ремонтуватиме ділянку у Львові від вулиці Зеленої до Сихівського кладовища, а ТзОВ «ПБС» – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Про це повідомили сьогодні, 7 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів