На Сокальщині загинув водій мікроавтобуса (відео, оновлено)

08:30 27 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Неподалік міста Великих Мостів сталося зіткнення транспортних засобів.

26 вересня о 16:00 між містом Великі Мости та селом Сілець у Сокальському районі зіткнулись маршрутний автобус «Еталон» сполученням «Львів-Червоноград-Сокаль» і мікроавтобус «Мерседес Бенц Спрінтер». Водій мікроавтобуса 1988 року народження, житель Червонограда, загинув на місці події до прибуття працівників швидкої медичної допомоги.

Натомість водій маршрутного автобуса 1962 року народження, житель Львова, отримав травми й був госпіталізований в реанімаційне відділення Червоноградської центральної міської лікарні. Своєю чергою, його пасажир 1998 року народження, житель Червонограда, й пасажирка 1965 року народження, жителька села Межиріччя в Сокальському районі, госпіталізовані в нейрохірургічне відділення тієї ж лікарні, а пасажири мікроавтобусу «Мерседес Бенц Спрінтер» 1977-го й 1987-го років народження, жителі Червонограда – в травматологічне.

Про це повідомили сьогодні, 27 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління поліції розповіли, що, за попередніми даними, водій мікроавтобуса, житель Червонограда виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з рейсовим автобусом «Львів-Сокаль», унаслідок якого загинув на місці ДТП. Натомість водій мікроавтобуса й один із пасажирів автобуса «Львів-Сокаль», доставлені до лікарні. Зокрема, у водія діагностовано перелом ноги, а пасажира автобуса, дані якого встановлюються, оглядають лікарі. На момент аварії в автобусі перебували 10 пасажирів.

Раніше депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич опублікував на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» фото з місця цього ДТП і повідомив, що ДТП трапилася за участі рейсового автобуса №4696 «Сокаль-Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів