На Бахмутському напрямку росіяни обстріляли Нью-Йорк

07:51 8 липня 2022 р.

Фото до новини

Українські воїни рішуче придушили спробу ворожого штурму в напрямку Дементіївки.

За ранковою оперативною інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, пише Dailylviv.com, на Харківському напрямку окупанти продовжують ведення оборонних дій. Ворог здійснював обстріли з артилерії, реактивних систем залпового вогню і танків в районах населених пунктів Харків, Микільське, Леб’яже, Уди, Дементіївка, Верхній та Старий Салтів, Петрівка, Руські Тишки та Байрак. Завдав авіаудару неподалік Петрівки.

Українські воїни рішуче придушили спробу ворожого штурму в напрямку Дементіївки.

На Слов’янському напрямку ворог здійснював вогневий вплив з артилерії різних калібрів у районах населених пунктів Волобуївка, Хрестище, Гусарівка, Чепіль, Мазанівка, Долина, Червоне, Дібрівне, Богородичне та Адамівка.

У районі Богородичного наші захисники завдали ворогу втрат під час його чергової спроби наступу і відкинули окупантів назад.

На Краматорському напрямку окупанти обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії райони Сіверська, Григорівки, Білогорівки, Золотарівки, Серебрянки, Верхньокам’янського, Званівки та Роздолівки. Ворог вів наступ в напрямку Верхньокам’янського, має частковий успіх.

На Бахмутському напрямку противник здійснював обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Бахмут, Спірне, Івано-Дар’ївка, Берестове, Покровське, Вершина, Володимирівка, Опитне, Торецьк, Зайцеве, Кодема, Клинове та Нью-Йорк. Завдав авіаційних ударів поблизу Вершини і Вуглегірської ТЕС. 

Окупанти наступають в напрямку Веселої Долини і в районі населеного пункту Спірне, бойові дії тривають.

На Авдіївському, Новопавлівському і Запорізькому напрямках тривають перестрілки вздовж лінії зіткнення з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдав авіаударів неподалік Василівки, Авдіївки, Новоселівки, Веселого та Новомихайлівки.

Паніка у росіян: після ударів Himars окупанти масово покидають військові бази

Авіаракетний удар по центру Краматорська. Є жертви

Сили ППО збили над Чорним морем російську ракету Х-31

Пентагон докладно розписав, яку військову допомогу надано Україні з серпня 2021 року

Росія завдала ракетних ударів по Хмельницькому

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів