На автошляхах Львівщини розпочали ліквідацію ямковості, – ЛОДА

14:44 3 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Щоденно до виконання робіт залучатимуть 10-12 дорожних бригад.

«У середу, 3 лютого, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядні організації розпочали роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах загального користування», – повідомив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор

«Роботи виконують як традиційними методами так і з застосуванням холодного асфальтобетону, – зазначив Руслан Кандибор. – Щоденно до виконання робіт залучатимуть 10-12 дорожних бригад, 50-60 лінійних працівників».

Про це поінформували сьогодні, 3 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці: «Роботи з поточного експлуатаційного утримання автомобільних доріг проводяться на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення. Окрім того, тривають роботи з вирубки порослі в смугах відведення та прибирання сміття з узбіч. Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області становить 8380 кілометрів, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 кілометра, автодороги місцевого значення – 6514,5 кілометра». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів