На автодорозі «Київ-Чоп» на Львівщині загинули дві людини

09:37 16 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: golosukraine.com

У Миколаївському районі не пощастило візнику підводи й пішоходу.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області повідомляє в понеділок, що 13 грудня близько 23-ї години в Миколаївському районі візник виїхав на перехрестя траси «Київ-Чоп» зі сільської дороги й не пропустив автомобіль «Volksvagen Passat», який прямував по головній. За кермом легковика був 23-річний львів’янин, а підводою керував 39-річний мешканець Миколаївського району. 

Від отриманих травм візник помер на місці події. Окрім цього, постраждав пасажир підводи, 41-річний односелець загиблого.

Чоловіка госпіталізовано – у нього струс головного мозку та забій грудної клітки.  Триває розслідування – правоохоронці встановлюють усі обставини та причини ДТП.

Своєю чергою, департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує в понеділок, що 15 грудня о 19.50 на все тій же траси «Київ-Чоп» у селі Розвадів Миколаївського району водій легкового автомобіля «Сітроен» скоїв наїзд на пішохода – місцевого жителя 1933 року народження, який від отриманих травм загинув на місці події. Тіло загиблого доставлено в морг Новороздільської міської лікарні. Проводиться дослідча перевірка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів