Митники скерували на ремонт доріг Львівщини 282,6 млн. гривень

18:15 14 вересня 2016 р.

За митні кошти ремонтуються автошляхи Самбір-Старий Самбір-Турка, Броди-Радехів-Червоноград та Куровичі-Перемишляни-Рогатин.

Сьогодні, 14 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з керівниками митних постів, контролюючих та правоохоронних органів, а також зі суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності. Їх нарада була присвячена взаємодії Львівської митниці зі суб’єктами підприємницької діяльності й використанню коштів, отриманих від перевиконання митних платежів, на ремонт доріг.

Зокрема, очільник Львівської митниці Віталій Черкунов поінформував присутніх про стан справ і заходи, які вживаються для налагодження та підтримання на належному рівні взаємодії зі суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності з метою забезпечення сприятливих умов для ведення бізнесу. Учасники наради також обговорили проблемні питання й пропозиції щодо практичної реалізації митного оформлення товарів за принципом «єдиного вікна», режим роботи митниць тощо.

За словами Віталія Черкунова, за підсумками восьми місяців цього року перевиконання індикативних показників надходження митних платежів дозволило Львівщині залучити 282,6 млн. гривень до спеціального фонду обласного бюджету на поточний ремонт автомобільних доріг загального користування.

Натомість керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло прозвітував про використання коштів від перевиконання митних платежів за рахунок яких відремонтовано дороги державного значення. Зокрема, він розповів, що у 2016 році за митні кошти ремонтуються автошляхи Самбір-Старий Самбір-Турка до адмінкордону зі Закарпатською областю, а також дороги Броди-Радехів-Червоноград і Куровичі-Перемишляни-Рогатин.

Відтак, Олега Синютки наголосив: «Ми за кошти митниці робимо дороги якісно. Ці гроші використовуються максимально ефективно».

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів