Морський дрон влучив у російський корабель-розвідник, є поранені (відео)

21:04 25 травня 2023 р.

Фото до новини

Російський корабель "Іван Хурс", про спробу уразити який морськими дронами повідомило напередодні Міноборони РФ, зазнав ушкоджень у Чорному морі.

Джерела Суспільного у військових колах підтверджують ураження корпусу та обладнання, є поранені. Судно потребує ремонту, пише Dailylviv.com.

Напередодні Міноборони РФ відзвітувало про спроби уразити корабель безпілотниками, але судно, за словами російських військових, нібито "не постраждало".

"Сьогодні (24 травня — ред.) о 5 годині 30 хвилин Збройними силами України здійснено безрезультатну спробу атакувати трьома безпілотними швидкохідними катерами корабель "Іван Хурс" Чорноморського флоту, що виконує завдання із забезпечення безпеки функціонування газових трубопроводів "Турецький потік" і "Блакитний потік" у виключній економічній зоні Турецької Республіки", — заявили у Міноборони Росії.

Там також повідомили, що начебто "знищили катери противника вогнем зі штатного озброєння російського корабля за 140 кілометрів на північний схід від протоки Босфор".

25 травня з'явилася інформація на ТГ-каналах, що один із морських дронів все ж уразив судно.

Три кораблі ЧФ Росії були уражені безпілотниками, серед них і Адмірал Макаров, - розслідування

Вибух у Севастопольській бухті (відео, фото - доповнюється)

Безпілотник намагався атакувати катер морських прикордонників

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів