Міський голова Львова закликав чоловіків долучатися до його патрулювання

17:38 20 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба ЛМР

Про це інформує сьогодні, 20 лютого, прес-служба ЛМР.

У її повідомленні мовиться також, що Андрій Садовий вкотре наголосив на потребі інформування про надзвичайні події у Львові потрібно на гарячу лінію міста, а всі охочі чоловіки можуть зголошуватись до патрулювання міста вночі. Дослівно ж иіський голова Львова заявив у четвер:

«Шановні львів’яни! Приниження людської гідності, вбивства людей в Києві, нехтування елементарними правами українців призвели найбільшого насильства щодо мирних людей в історії незалежності України та викликали закономірне обурення, в тому числі і львів’ян.

Унаслідок масштабного протесту в місті практично перестали повноцінно працювати всі силові структури. Сьогодні правопорядок та безпека міста лише в наших з вами руках. Відтак, задля підтримання порядку в місті, Львівська міська рада вчинила наступні дії. 

Перше. Створено штаб безпеки, який контролює діяльність добровільних патрулів муніципальної дружини та інших груп самозахисту львів’ян. До патрулювання можуть долучатися усі охочі дорослі чоловіки. Умови участі можна дізнатися за телефоном 297-59-11 або ж в приміщенні районних адміністрацій. 

Друге. Працює гаряча лінія міста. Для інформування про усі надзвичайні ситуації, події непередбачуваного чи небезпечного характеру. З мобільного – 297-59-11, зі стаціонарного – 15-80. 

Недопустимими є спроби мародерств та підпалів. Це є наше місто і ми не дозволимо його руйнувати та обкрадати. 

У місті активізувались кримінальні елементи, провокатори та звичайні хулігани. Батьки! Заберіть своїх малолітніх дітей з нічних вулиць. Я розумію їх емоції та гнів, але вони легко піддаються на провокації. 

Я також попередив усі торгівельні заклади про те, що найменші ознаки порушення заборони на торгівлю алкоголем після 22:00 а також продаж алкоголю неповнолітнім дітям приведуть до повної заборони алкоголю в місті. 

Львів’яни! Познімайте маски, нам нема від кого ховатись в рідному місті. Ми разом забезпечимо порядок та безпеку людей у Львові. Наша сила – в єдності та відповідальності. Слава Україні! Героям слава!», - міський голова Львова Андрій Садовий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів