Завершується рятувально-пошукова операція у зруйнованому ракетою будинку у Львові

09:16 7 липня 2023 р.

Фото до новини

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки на Львів загинуло 10 людей, ще 48 травмовані.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Внаслідок вчорашнього ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові загинули 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. Із них 6 залишаються в лікарнях міста на лікуванні. Пошуково-рятувальні роботи завершують. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий.

«Сьогодні зранку знайшли 10 тіло. Жінка. Зараз надзвичайники вивільняють загиблу від завалів. На цьому рятувально-пошукову операцію буде завершено», - повідомив Андрій Садовий.

На лікуванні у лікарні святого Пантелеймона залишається 4 постраждалих, у лікарні святого Луки – 2. Стан госпіталізованих – середньої важкості. Інших постраждалих, після наданої медичної допомоги, відпустили на амбулаторне лікування.

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові. Місто прийняло рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або модульному містечку поруч. Також звернутись за допомогою можна за телефонами: Гаряча лінія Львова – 15-80; Міський центр підтримки вимушено переміщених людей у Львові – 050-555-44-61. 

Підприємців, об’єкти яких отримали пошкодження внаслідок нічної атаки, просять звертатися в Центр підтримки підприємництва: 032-254-60-15 або  067-000-24-06.

Начальник ЛОВА повідомив про десяту жертву ракетного удару у Львові

У Львові виявлено 9 загиблих людей від ракетної атаки, - ДСНС

Генштаб ЗСУ уточнив інформацію про ракетну атаку на Львів

Кількість поранених після вибухів у Львові збільшується, - мер

Пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів