Міський голова Львова поскаржився на блокувальників монтажу пресу

12:50 30 січня 2017 р.

Андрій Садовий запевнив: «Немає жодних екологічних загроз».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 30 січня, що роботи з монтажу пресу на вулиці Шевченка не дають завершити «невідомі особи». Дослівно ж він заявив: «Ухвала міської ради є. Наразі є встановлений лише один прес: екологічний, безпечний, надійний. Мені прикро, що людям доносять неправдиву інформацію. Це одна з технологій, яка дає можливість зменшити об’єм, спресувати, змотати поліетиленом, і це можна транспортувати на дуже великі віддалі. Ми готові це показати. Нам сьогодні фізично навіть не дають закінчити роботи по монтажу цього пресу, – невідомі особи блокують».

Відтак, міський голова зазначив: «Держава повинна вчиняти дії відповідно до чинного законодавства, бо це безпека міста Львова. Перевантажувальні станції давно працюють на території міста. Нема жодних екологічних загроз. Прес може запрацювати, коли дадуть можливість завершити його монтаж. Це мова йде про безпеку міста Львова».

Андрій Садовий також пояснив: «Щодня Львів продукує 600 тонн сміття. Щодня цих 600 тонн треба вивезти. Ми повинні бути всі разом. Коли сталась біда у Львові, нас залишили один на один. Хоча це виключно державна функція надавати усі дозвільні документи – на ділянки, на функціонування, на експлуатацію нового полігону. Сьогодні усі разом, держава вже не може відійти в бік».

Про це повідомляється сьогодні, 30 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів