Міський голова Каховки погодився приймати львівські відходи

12:42 7 лютого 2017 р.

Андрій Дяченко запевнив: «Можемо розмістити двісті кубометрів відходів – це десь три фури, або менше тижневого обсягу сміття».

Міський голова Каховки Андрій Дяченко погодився прийняти львівське сміття на комунальному полігоні для утилізації ТПВ, хоча й не все. Він пояснив: «Після наради з комунальниками визначилися, що можемо розмістити тут двісті кубометрів відходів – це десь три фури, або менше тижневого обсягу сміття, що вивозиться туди ж із самої Каховки».

Андрій Дяченко також поінформував: «За утилізацію сміття Львів сплатить Каховці понад чотири тисячі гривень, з розрахунку 21 гривня за кубометр. Але справа не в грошах. Я отримав особистого листа від голови Львова Андрія Садового із проханням про допомогу в біді, і вважаю, що це по-людському. Так свого часу ми посприяли сусіднім Олешкам, звідки сміття майже місяць теж вивозили на наш полігон. Якби влада всіх міст України, де є полігони твердих побутових відходів, взяла б на себе аналогічні зобов'язання, львів'янам не довелося б жити посеред куп непотребу».

Про це повідомили сьогодні, 7 лютого, в київському часописі «Голос України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів