Міноборони закликає долучатися до протидії коронавірусу

16:05 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Міністерство оборони України закликає громадян долучатися спільно зі Збройними Силами до боротьби з коронавірусом.

Про це повідомили у вівторок, 24 березня, у міністерстві оборони, де також розповіли: «В умовах необхідності протистояння масштабним викликам, пов’язаним зі світовою пандемією коронавірусу COVID-19 та недопущення поширення цієї хвороби в Україні, Міністерство оборони України звертається до військовослужбовців запасу, волонтерів, інших небайдужих громадян, які мають відповідний досвід роботи у медичній сфері, а також студентів-медиків, зокрема інтернів, які перебувають на заочній формі навчання та студентів 5-6 курсів до спільної роботи з випадками і підозрами на коронавірусну інфекцію».

«Для медичної служби Збройних Сил на даний час важлива мобілізація не лише матеріальних, а передусім людських ресурсів – усі небайдужі громадяни, які мають досвід роботи за напрямами епідеміологія, інфекційні хвороби, анестезіологія, фармація, терапія, представники інших дефіцитних та вузькопрофільних медичних спеціальностей можуть зробити свій внесок у загальнодержавну справу», – поінформували також міністерстві оборони.

Міноборони закликає: «Під час пандемії закладам охорони здоров’я України, у тому числі Міністерства оборони і Збройних Сил, потрібна будь-яка посильна допомога від фахівців молодшого медичного персоналу та лікарів. Не залишайся осторонь спільних зусиль! Заповни форму і долучайся до Збройних Сил у боротьбі з коронавірусом!».

Як інформував «ЩЛ», на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають із підозрою на коронавірус 40 пацієнтів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів