Мешканці Львівщини назвали найпроблемніші питання, – ЛОДА

14:22 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Найчастіше від керівників районів вимагали ремонту об’єктів соціальної сфери на селі.

Керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська під час наради у понеділок, 4 січня:

«Упродовж листопада-грудня 2015 року голови районних державних адміністрацій зустрілися із мешканцями Львівщини у 266 населених пунктах області. Керівники районів провели за цей час в середньому по 15-16 зустрічей з мешканцями сіл.

Найчастіше люди піднімали питання  ремонту об’єктів соціальної сфери на селі: 40% від загальної кількості. Зокрема, йшлося про ремонт ФАПів, заміну вікон, даху, електропроводки, опалення, підлоги в народних домах, бібліотеках, садочках та інших об’єктах.

Ще 30% мешканців порушували проблему ремонту доріг. Пасажирські перевезення та освітлення населених пунктів становили по 10% від всіх озвучених проблемних питань. 

Це повідомлення надійщло сьогодні, 4 січня, «Щоденному Львову» з прес-служби обласної державної адміністрації, де також поінформували: «Найбільше зустрічей провели голови Жидачівської та Сколівської райдержадміністрацій – 22 та 19 відповідно. Своєю чергою, голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив керівникам профільних департаментів вивчити проблемні питання, які озвучили мешканці Львівщини, і в найкоротші терміни вирішити їх».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів