Мерія розірвала договір на спорудження туалетів і душових у Ратуші

21:36 29 травня 2020 р.

Фото до новини

Мерія розриває договір з підрядником на облаштування туалетних кімнат з невеликими душовими на першому поверсі Ратуші.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Роботи з облаштування туалетних кімнат з невеликими душовими на 1-му поверсі Ратуші зупинено. З підрядником розривають договір.

Як уточнили в департаменті адміністративних послуг, авансових платежів не проводили. З підрядником розривають договір. Роботи у приміщенні не проводяться.

Також міський голова доручив сектору доброчесності проаналізувати проведення тендерних процедур.

Нагдаємо, на 1-му поверсі будівлі мерії планували облаштувати туалетні кімнати — чоловічу та жіночу, разом із невеликими душовими кабінами. Таке рішення прийняли зважаючи на те, що зараз значна частина працівників добирається на роботу велосипедом, а також зважаючи на те, що на 1-му поверсі будівлі є лише одна туалетна кімната. Загальна вартість робіт — ремонт приміщень, проведення каналізації та вентиляції, закупівля всієї сантехніки — 753 тис грн.

Як писали "Наші гроші.Львів", західний офіс Держаудислужби виявив порушення в закупівлі послуг із ремонту приміщень у Львівській міськраді для облаштування душових вартістю понад 750 тис. грн. Перевірку провели після звернення «Центру громадського моніторингу та досліджень» про наявність порушень. Про це стало відомо із сайту закупівель Prozorro.

ЛКП «Ратуша-сервіс» повинне було відхилити пропозицію компанії, яка перемогла в конкурсі – ТОВ «БК Ера». Наприклад, товариство в кошторисі врахувало перевезення та навантаження сміття, однак це підрядник мав робити своїм коштом. Тому тепер комунальне підприємство повинне усунути порушення – розірвати договір.

«Наші гроші. Львів» перевірили документи учасників і виявили, що обраний переможець торгів пов’язаний із ще одним учасником – підприємцем Михайло Черняком. Майже всі документи «конкурентів», які, до речі, пропонували виконати ремонт найдорожче серед інших учасників, мають однакові плями. Це свідчить про те, що їх готували на одній техніці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів