«Мазда» травмувала на Львівщині поліціянта

09:00 27 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Водій автомобіля «Мазда CX-5» здійснив на трасі Київ-Чоп у селі Добряни в Стрийському районі наїзд на поліціянта, який перебував на службі на стаціонарному посту «Плай».

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Поліціянт був забраний швидкою в Стрийську центральну лікарні, попередній діагноз – підозра на перелом грудної клітки, рани колін та рук. Авто і водій – на місця події, проводяться слідчі дії, працює слідчо-оперативна група».

Натомість в управлінні патрульної поліції Львівської області поінформували сьогодні, 27 квітня: «Вчора близько 22-ї години на стаціонарному пості поблизу Стрия на 610-му кілометрі автодороги «Київ-Чоп» автомобіль «Mazda CX-5», рухаючись у напрямку Львова, здійснив наїзд на освітленому нерегульованому пішохідному переході. Транспортний засіб проїхав ще близько 100 метрів і водій, вийшовши з автомобіля, спробував втекти. Цей факт підтвердили очевидці ДТП. Орієнтовно за чверть години, 53-річний водій повернувся на місце пригоди».

«У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він спочатку пройшов перевірку на пристрої драгер і результат показав 1,5 проміле, а потім, за порадами групи підтримки, вирішив проїхати до медичного закладу де відмовився від проходження огляду. За висновками лікаря чоловік перебуває в стані сп’яніння», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«21-річного рядового поліції після надання першої невідкладної домедичної допомоги, доставили до Стрийської районної лікарні. Його стан оцінюють медики, як середньої важкості. Він перебуває у реанімаційному відділені. За попередньою інформацією, у патрульного закрита черепно-мозкова травма, забій голлвного мозку, рвана рана ноги, забій грудної клітки. Поліціянт проходить подальші обстеження. На місці працювали слідчі Стрийського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів