Маршрут потягу «Львів-Чернівці» буде продовжений

11:45 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Зважаючи на численні звернення громадян, «Львівська залізниця» прийняла рішення про продовження маршруту курсування регіонального поїзда №702/701 «Львів-Чернівці-Львів» до станції «Чернівці-Південна».

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «За подовженим маршрутом поїзд курсуватиме, починаючи з 31 березня цього року, в експериментальному режимі. Рішення щодо запровадження цього сполучення на постійній основі будуть прийняті за результатами аналізу пасажиропотоку впродовж експериментальної експлуатації та виходячи з технічних можливостей залізниці».

«Вартість квитка в регіональному поїзді на поїздку від станції Львів до станції Чернівці-Південна становитиме 120-140 гривень, у залежності від категорії вагона, дня тижня та коефіцієнтів індексації за календарними періодами. Реалізація квитків на цей поїзд здійснюється в касах вокзалів, зокрема залізничного вокзалу станції Чернівці, безпосередньо у поїзді, а також через електронний сервіс», – поінформували також у прес-центрі «Львівської залізниці».

«Львівська залізниця звертає увагу пасажирів, що у зв’язку з переходом України на літній час, графік руху поїзда №702/701 зазнає змін. Із 31 березня 2019 року поїзд «Львів-Чернівці» вирушатиме з приміського вокзалу Львова о 18:09, а його прибуття на приміський вокзал Львова – о 9:51», – повідомили також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів