«Лижний експрес» здійснив святковий рейс з Києва до Славського

13:35 19 грудня 2020 р.

Фото до новини

Учора учасники святкової подорожі протестували поїзд і нову послугу від Укрзалізниці — бізнес-ланч.

Про це Укрзалізниця похвалилася у ФБ, пише DailyLviv: "Зранку пити каву в Києві, а по обіді кататися на лижах чи сноуборді численними трасами Славського? Це не міф, а реальність завдяки Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia та новому зимовому поїзду «Лижний експрес», який вирушив сьогодні у святковий рейс.

Учасники святкової подорожі протестували поїзд та нову послугу від Укрзалізниці — бізнес-ланч.

Нагадуємо, кожний пасажир має право безоплатно перевозити при собі понад установлену норму ручної поклажі лижі та палиці до них, сноуборд".

Користувачі соцмережі у коментарях висловили свої побажання щодо цього потяга і роботи залізничного транспорту:

"У 13.20 прибуття, поки заселитись, добратись на гірку, а в 16.30 вже темно, день пропав, а би він був нічний, бо втрачається день".

"Бачив сьогодні цей поїзд, вигляд має оригінальний. Одного тільки не розумію, чому не передбачена зупинка в м.Сколе, адже навколо цього міста також розташовано багато баз відпочинку, національний парк "Сколівські Бескиди", водоспад Камянка, Журавлине озеро тощо".

"А можна цей маршрут продовжити до міста Мукачевого? Чи хоча б до станції Свалява чи Воловець? Абсолютна більшість пасажирів їде саме туди".

"Ви краще електрички відновіть....а то дехто на роботу до сьогодні не має чим добиратись....а вам Славське в голові...."

Потяг везе на витяг у Славське тисячі лижварів

До Львова прибув перший рейс Інтерсіті+ Київ-Славське

Навіть у період локдауну потяги курсуватимуть у нинішньому режимі, - Укрзалізниця

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів