Навіть у період локдауну потяги курсуватимуть у нинішньому режимі, - Укрзалізниця

14:14 10 грудня 2020 р.

Фото до новини

Під час січневого локдауну поїзди продовжать курсувати, а Укрзалізниця забезпечить усі протиепідемічні заходи для безпеки пасажирів під час подорожей.

Укрзалізниця вітає рішення Уряду не обмежувати транспортне сполучення під час чергового посилення карантину в країні. Про це повідомлено на сайті перевізника, пише DailyLviv. «Укрзалізниця як частина критичної інфраструктури продовжуватиме працювати. Ми дамо можливість всім тим, хто все ж муситиме пересуватись, зробити це в найбільш безпечний спосіб, дамо змогу в нашому приміському сполученні дістатися до роботи працівникам критичних підприємств, у тому числі тисячам медиків, які доїжджають до лікарень залізницею», — зазначив член правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

Закликаємо пасажирів дотримувати обов’язково маскового режиму під час подорожей та користуватися антисептиком. У разі порушення цих норм просимо звертатися до нашого контакт-центру: 800-50-3111. На такі порушення будемо реагувати миттєво.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України готується ввести повний локдаун з 8 по 24 січня, щоб стримати розповсюдження коронавірусу і сезонних грипу та ГРВІ.

Як повідомлялося раніше, Укрзалізниця призначила три додаткові поїзди на зимові свята: №143/144 Київ — Івано-Франківськ, Ворохта, №149/150 Полтава — Ворохта та №129/130 Кременчук — Івано-Франківськ. Також відновлено курсування поїзда №134/133 Миколаїв — Рахів.

Укрзалізниця призначила ще чотири додаткові поїзди на зимові свята

Новий потяг через Львів: інтерсіті Київ-Славське запустять на зимові свята

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів