Люстраційний комітет Майдану Львівщини вимагає поміняти керівника облуправління Міндоходів (відео)

13:49 9 липня 2014 р.

виконувач обов’язків начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Андрій Дідик

виконувач обов’язків начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Андрій Дідик
Фото: Західна інформаційна корпорація

Про це йдеться в його зверненні міністру фінансів та голові Державної фіскальної служби України.


Відео: tvzikua

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 9 липня, в повідомленні «Громадськість проти, щоб Міндоходів Львівщини очолив Андрій Дідик, – звернення»:

«Люстраційний комітет Майдану Львівщини скерував звернення міністру фінансів України Олександрові Шлапаку та в. о. міністра доходів і зборів України (голові Державної фіскальної служби України) Ігорю Білоусу, в якому зазначає, що за підсумками громадського обговорення вважає Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області. Як відомо, 6 липня фігурантом програми «Люстрація» на телеканалі ZIK був Андрій Дідик, виконувач обов’язків начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області, який претендує на посаду очільника цієї структури.

«Враховуючи ситуацію, пов’язану з попереднім перебуванням Андрія Дідика на посаді начальника управління Держкомзему у Львівській області, а також обговорені на програмі «Люстрація» окремі особливості ведення родинного бізнесу його сім’ї та зауваження простих львів’ян, редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини запропонувала дати документальну оцінку його призначенню в системі Міндоходів (Державної фіскальної служби), – йдеться у зверненні. – За підсумками громадського обговорення, в тому числі під час програми «Люстрація» 06.07.2014 р., вважаємо Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області».

Подаємо текст звернення у повному обсязі:

«Звертаємо Вашу увагу на те, що у Львівській області громадськими активістами утворено Люстраційний Комітет Майдану Львівщини. Він діє на засадах громадського майданчика, на якому представники Львівської громади формують своє ставлення до чиновників. Голова Люстраційного комітету при Кабінеті Міністрів України Єгор Соболєв уповноважив активістів Люстраційного Комітету Майдану Львівщини діяти від імені вказаної урядової структури на Львівщині.

Однією з форм діяльності Люстраційного комітету майдану Львівщини є проведення відкритих дискусій стосовно біографії, діянь та намірів кандидатів на перші посади виконавчої вертикалі області. З цією метою редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини формує переліки кандидатів, котрі претендують на отримання посад у виконавчій вертикалі та запрошує їх у прямий ефір програми «Люстрація» телеканалу ZIK – одного з найбільш рейтингових телеканалів України.

Під час прямого ефіру експерти та прості громадяни з Львівського Майдану висловлюються щодо найбільш наболілих проблем, задають запитання та оцінюють кандидатів на посади, забезпечуючи таким чином проведення громадської люстрації.

06.07.2014 року фігурантом програми «Люстрація» був Андрій Дідик, виконувач обов’язків начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області, в якості претендента на посаду начальника вказаної державної структури (запис програми – https://www.youtube.com/watch?v=PtNa98pgi1w&sns=tw).

З урахуванням ситуації, пов’язаної з попереднім перебуванням Андрія Дідика на посаді начальника управління Держкомзему у Львівській області, а також обговорені на програмі «Люстрація» окремі особливості ведення родинного бізнесу його сім’ї та зауваження простих львів’ян, редакційна рада Люстраційного Комітету Майдану Львівщини запропонувала дати документальну оцінку його призначенню в системі Міндоходів (Державної фіскальної служби).

Враховуючи вищеописане, за підсумками громадського обговорення, в тому числі під час програми «Люстрація» 06.07.2014 р., вважаємо Андрія Дідика недостойним обійняти посаду начальника Головного управління Міндоходів (Державної фіскальної служби) у Львівській області.

Про прийняті кадрові рішення просимо проінформувати.

З повагою, від імені Люстраційного комітету майдану Львівщини А.Мисик».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів